Dagbeleving

 

In mijn atelier wordt dagbesteding een dagbeleving. Ik begeleid mensen die zich in een grote groep niet prettig voelen. Te druk , te veel prikkels en er meer behoefte is aan persoonlijke begeleiding. Een prikkelarme omgeving waarbij zingeving en het sociaal verbonden zijn erg belangrijk is.

Voor mensen met NAH, Psychische kwetsbaarheid en autisme bieden wij individuele dagbesteding of begeleiding in kleine groep 3 tot 4 personen.

 

 

Ceramieken of mozaïeken, creativiteit is oneindig, jij behoud de regie ik loop mee.

 

Nieuwsgierig of deze vorm van dagbeleving bij je past, maak vrijblijvend een afspraak via contact 

 

 

 

 

Hoe gaat dit in zijn werk

Wij maken een afspraak om geheel vrijblijvend kennis te maken we bespreken de zorgvraag en u krijgt een indruk van wie ik ben en wat ik doe..  Als er van beide kanten een goed gevoel is, maken wij een vervolgafspraak.

  • U heeft een WLZ indicatie en wij maken samen een zorgovereenkomst
  • U komt in aanmerking voor een PGB via de gemeente waar u woont.
  • U komt in aanmerking voor WMO hulp via de gemeente waar u woont.

 

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken,

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 – 42 68 05 49

of via mail:   info@dagbelevinglevenskracht.nl

 

Vindt u het lastig om zaken zelf te regelen neem dan contact op met een onafhankelijke cliëntondersteuner.

 

 

 

 

Referenties

 

 

Burn-out

Blij dat ik de stap gezet heb om mijn burn-out bespreekbaar te maken. Door de gespreken, oefeningen, nuchtere speelse kijk van Jolanda op het leven, heb ik mooie handvaten gekregen die er voor gezorgd hebben dat ik eerder mijn grenzen aan durf te geven. Hierdoor heb ik meer grip gekregen op mijn leven en de keuzes die ik mag maken. Dankjewel Jolanda voor de spiegels, tips en tools, heel bevorderlijk voor mijn herstel.

 

 

Anoniem

Weer zo  stralen

Wat is Jolanda een fantastische vrouw.  Een hulpverlener die mensen in hun kracht kan zetten. Ze voelt wat mensen nodig hebben;   een grap , een luisterend oor,  de rust,  gezelligheid,  creativiteit, een push.

Ze bezorg de mensen een tweede thuis  waar mensen zich zelf kunnen zijn.

Het is zo fijn om te zien hoe mijn zus in een korte tijd uit een depressieve tijd kwam en nu met alle creativiteitten die ze leert bij Jolanda ook thuis aan de slag gaat. Je ziet haar weer zo  stralen bij alle mooie objecten  die ze zelf maakt en cadeau doet aan de familie.

Echt geweldig!

Elly

Dagbeleving

Dagbeleving op een toplocatie, tijd, ruimte, liefdevol, rust, warmte, gezellig, welkom, lachen, huilen, creatief, natuur, niet standaard, koffie/thee, gezond, uitgebreide lunch, vers fruit. Eigen inbreng, wensen, denken in oplossingen,

Als startende Zzp’er hier mogen starten, veel geleerd en gezien. Hoe dat de zorg veel anders gegeven wordt, dan  ik gewend was. Mooi dat het zo kan en dat ik hiervan mee heb kunnen proeven.

Lisenka van Acht

Op de eerste plaats

Ik ben dankbaar voor dat Jolanda in mijn leven is gekomen. Door Jolanda heb ik nu al doelen behaald waarvan ik dacht ze nooit te kunnen behalen. Ik heb geleerd om mezelf op de eerste plaats te zetten en te doen wat ik echt wil en niet omdat andere dit willen of verwachten van mij. Samen zetten we mijn negatieve verleden om naar het positieve heden. Ik ben er nog lang niet, maar ik weet zeker dat dit samen met Jolanda gaat lukken!

Fleur

Collega

Jolanda heb ik leren kennen als collega beeldend therapeut.

Jolanda maakt het verschil voor mensen die in de reguliere gezondheidszorg  hun weg niet kunnen vinden.

Ze staat voor maatwerk en de menselijke maat in de gezondheidszorg.  Als professional, met een flinke dosis levenservaring, staat zij haar vrouwtje.  Zij laat mensen genieten en groeien door creativiteit en een positieve levenshouding voor te leven.

Jolanda is een mens met veel energie en een groot hart .

Liefs Anja

Positiviteit

Jolanda, een vrouw met een positieve uitstraling. Hier hou ik van. Een goed gesprek met een lach en een traan. Een luisterend oor. Ja, daar gaat ze zeker voor.

Het spreekwoord luidt : van je familie moet je het hebben. De positiviteit is er een van. Met de droommedidatie ben je even in een andere wereld. Wat klank en geluid al niet met je doet. Even tijd voor jezelf en ontspannen. Heerlijk..

Jolanda, je bent een mooi mens.

Yvonne

Met veel plezier

Mijn inmiddels overleden man is enkele jaren met veel plezier naar de dagopvang gegaan. Er is heel veel persoonlijke aandacht, op zowel geestelijk als creatief gebied, wat hem goed heeft gedaan. Ook was er altijd tijd voor een grapje. Soms moet je ook even lachen en het leven niet zo zwaar zien. Bij Jolanda wordt aan alles gedacht zodat iedereen zich thuis kan voelen. Ik ben heel dankbaar dat mijn man  hier een fijne plek heeft gehad.

Liefs, Patricia

Alle aandacht

 

Een kleinschalige dagbesteding, waar mijn man al ruim 5 jaar komt en heel graag naar toe gaat.

Hij wordt daar liefdevol opgevangen en krijgt alle aandacht die hij nodig heeft.

Echt een aanrader!

Marij

 

Speels

Wendy

Warm, helder, speels en doeltreffend, zo heb ik de creatieve therapie met Jolanda ervaren. Ben je op zoek naar iemand die je een steuntje in de rug geeft en verder helpt, dan ben je hier aan het goede adres.

Waardevol

Jeannette

Jolanda is een  hele mooie, inspirerende  en krachtige vrouw met pit. Af en toe heb je dat duwtje of die liefdevolle schop onder je kont nodig om stappen te kunnen zetten. Ik tenminste wel en dat is gelukt ;)!  Een bijzondere en waardevolle ervaring!

Persoonlijke aandacht

John

Een geweldige kleinschalige dagbesteding, waarbij persoonlijke aandacht en ondersteuning centraal staan.

Het is een plek waar je je altijd welkom en thuis voelt.

Aan persoonlijke wensen en noodzakelijkheden wordt voldaan.

Ik ga er al ruim 3,5 jaar wekelijks met veel plezier naar toe.

Dankbaar

Kees-Jan

Dankjewel Jolanda voor je hulp wat ben jij  doortastend en een doorpakker niet altijd makkelijk hoor!  Door de warmte en behaaglijk gevoel dat ik kreeg maakte dat ik mij  thuis heb gevoeld jij hebt mij laten zien wie ik ben en waar ik heen wil. Dat er twee kanten in mij zitten. Dankbaar

Niet alleen.

Sinds Jolanda in mijn leven is gekomen, is alles veranderd. Door traumatische gebeurtenissen zag ik het leven negatief in. Ik had nergens zin in, ik was opstandig naar mensen toe en ik haatte het leven. Door bij Jolanda in therapie te gaan ben ik gaan leren dat er zoveel meer is in het leven dan de trauma’s of pijn die je hebt meegemaakt. En wat ik het allermooist vind, is dat Jolanda geen oordeel of mening geeft over wie jij bent of wat je doet. Jolanda stelt vragen aan je zodat je zelf tot een bepaald punt of inzicht komt. Hierdoor voel ik dat ik mezelf mag zijn en tegelijkertijd voel ik een bepaalde motivatie om mezelf verder te ontwikkelen. Nu ik steeds meer door krijg hoe mijn gedachten, patronen en systemen werken, zie ik in dat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Ik ben HEEL blij dat Jolanda in mijn leven is gekomen want dit had ik niet alleen gekund. ❤️

Sam

Wat een warme verrassing!

Op een wandeling vanuit D’n Toel kwam ik vanochtend langs jullie accommodatie, geheel onbekend met jullie werk of doelgroep. Ik werd …overrompeld met een warm gevoel, alleen door het zicht op het pand. Wat een vriendelijke en lieve uitstraling!. Toen een van de begeleidsters haar hoofd om de deur stak en het een en ander vertelde over doelgroep en werksoort werd ik nogmaals geraakt. Zelf ben ik 43 jaar werkzaam geweest in de zorg voor verstandelijk beperkte mensen en wat ik nu zag was een verademing. Zo kan het dus ook.
Hartelijk bedankt voor het aanboren van zoveel warme sensaties.

Ger

Deze dag was een feest

Lieve Jolanda,
Ik wist niet wat ik kon verwachten van een workshop , maak een ocean-drum.
Wat heb ik vandaag een leuke, fijne dag gehad.
Deze dag was een feestje en jij was het cadeautje.
Dankjewel

Marjon van de Voort

Was een super ervaring

Wat een mooi weekend met een lieve co drummaker en slagroom op de taart een super mooie sjamanen drum. Kei bedankt Jolanda voor alle nieuwe inzichten en nieuwe stukken waar ik mee aan de slag kan.??

Carolien

Voor ‘n toplocatie ga je naar Dagbeleving Levenskracht

Inmiddels ga ik alweer 3 jaar naar de Dagbeleving Levenskracht en al met al nooit geen spijt van gehad.
Dus hier ’n hint
Voor ’n toplocatiega je naar Dagbeleving Levenskracht.
Bedankt

Corrie

Dagbeleving Levenskracht is een toegevoegde waarde in zorgland

Deze vorm van dagbeleving is een fantastisch vb. voor vele grote instanties. Je wordt gastvrij ontvangen en ze geven je echt individuele aandacht. Vooral in deze maatschappij is dat heel bijzonder. Er is geen standaard programma, de dag wordt persoonlijk ingevuld. Een diepgaand gesprek of gezellig lachen is hier allemaal mogelijk. Hierdoor voel je je echt belangrijk. Jolanda is een warme mensen met een hart van goud, die echt wil zorgen voor een ander. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik hier mag komen !

Els Brouwers-Ketelaars

Fijne Begeleiding

Levenskracht een mooie en rustgevende omgeving en ruimte. Heb mezelf  onder begeleiding weer teruggevonden.

Diane